Mesaje : 867 Data de inscriere : 30/10/2010 Varsta : 30 Localizare : Las Noches / Hueco Mundo
Findor: Nu ai obosit? Ggio: ...Te ti de glume? Findor: Intrebam... Ggio: Nush dc pui intrebari fara sens.. Findor: Vroiam sa stiu daca mai rezisti... Ggio: Normal ca mai rezist!... Findor: Atunci...Hai sa ne batem... Ggio: Am o idee si mai buna... (*dupa 2 min) Findor: TU CONTRA NOASTRA?! Avirama: Lasa-l...daca el crede ca ne poate bate... Findor: Ma...rog... Ggio: Si nu voi folosi renasterea...Doar voi o veti folosi... Findor: A innebunit...Daca tu vrei sa mori...Bn... (*Toti intra in forma de renastere inafara de Ggio) (*lupta incepe)
Mesaje : 867 Data de inscriere : 30/10/2010 Varsta : 30 Localizare : Las Noches / Hueco Mundo
(*dupa 3 ore) Findor: Au mai ramas doar ei 2... Nirgge: Ma intreb daca poate sa-l bata... Charlotte: Nici vorba...O s-o incaseze rau de tot... Findor: (Cat de mult te poti insela...) (*Ggio se bate in continuare cu Avirama)
Avirama: Te bat mar Ggio...Asa ca mai bn renunti cat inca mai poti... Ggio: Nu cred c-am auzit bn...Ai zis cumva sa renunt? Drept cn ma iei? Avirama: Eu zic ca-i spre binele tau... Ggio: Vrei sa renunt acum pt ca sti ca te pot bate, nu? Avirama: CE?! MA FACI SA RAD...NU MA VEI BATE VREODATA PITICULE!
Findor: (Si eu am crezut asta si m-am inselat...O sa te coste Avirama...)
Ggio: S-o crezi tu inaripatule...S-a zis cu tn... Avirama: S-o vad si pe asta! (*lupta continua)
(*dupa o ora) Avirama: ... Findor: V-am spus eu... Avirama: Cum se poate sa fi pierdut in fata lui?! Poww: Se pare ca a reusit sa ne bata pe toti... Findor: Charlotte... Charlotte: offf...(Fir-ar el de pariu...)...Ce doriti Carias-sama? Findor: Ce frumos suna...Nmk pt moment servitorule... Ggio: Ma bucur ca va distrati...Ne mai vedem... Avirama: Unde pleci? Ggio: Ma duc sa ma antrenez...Dc? Nirgge: Sigur nu vrei sa iei o pauza? Ggio: Da...Aveti dreptate... (...) Ggio: Gata pauza...BYE! (*Ggio se duce in desert si se antreneaza) Avirama: Baiatul- Nirgge: Asta- Poww: E- Charlotte: Nebun... (*Findor se uita la cei 4 si nu zice nmk)
(*Ggio se antreneaza) Findor: Cred ca si noi tb sa ne mai antrenam... Avirama: Bn spus... Charlotte: Noi ne retragem...Pa... (*Charlotte Poww si Nirgge dispar) Avirama: Am mai ramas doar noi... Findor: Asa se pare...Incepem? Avirama: Desigur! (*Cei 2 se antreneaza)